Snelle verzending

Betrouwbare verzending bij ZijnBoek Uitgeverij

Snel bij je thuis

Direct verstuurd

Je boeken of kaarten lekker snel in huis? Dat is wel zo fijn!

We doen ons best. In het kort:

  • Bestellingen worden verzonden op de volgende werkdag, soms zelfs op dezelfde dag.
  • We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen.
  • We maken gebruik van PostNL.
  • Je ontvangt een e-mail met track and trace zodra je bestelling is verzonden.
  • Voor tijdige bezorging zijn we afhankelijk van het vervoersbedrijf.
  • Klanttevredenheid is onze prioriteit. We doen ons uiterste best voor je.
  • We hebben een hoog niveau van klanttevredenheid.
  • Als je niet tevreden bent, mag je altijd contact opnemen. We bieden ook een retourmogelijkheid aan.

 

Snelle verzending

Alles op een rij

Hieronder staat uitgebreid hoe wij omgaan met de verzending van je aankopen.

De genres van ZijnBoek

Snelle en betrouwbare verzending

Bij onze webshop draait alles om het bieden van een uitstekende winkelervaring aan onze gewaardeerde klanten. Wij streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te bezorgen.

We hebben een interessant assortiment aan boeken en kaarten en begrijpen hoe belangrijk het is om direct te kunnen genieten van je nieuwe aanwinsten.

Verzending de volgende werkdag of zelfs dezelfde dag!

Bij ons ben je verzekerd van een snelle verzending. We doen ons uiterste best om je bestelling op de volgende werkdag te verzenden en soms zelfs nog op dezelfde dag.

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, gaan wij aan de slag om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk kunt genieten van je boeken of kaarten. Je kunt vast niet wachten om je nieuwe aanwinst in handen te krijgen!

Afhankelijkheid van het vervoersbedrijf

Hoewel wij ons inzetten om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden, zijn we afhankelijk van het vervoersbedrijf voor de uiteindelijke bezorging. Soms kunnen er vertragingen optreden die buiten onze controle liggen. Wees echter gerust dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel en efficiënt mogelijk bij je aankomt.

Klanttevredenheid is onze prioriteit

Bij onze webshop staat klanttevredenheid voorop. We streven ernaar om aan al je verwachtingen te voldoen en doen er alles aan om je tevreden te stellen. Onze inzet voor een uitstekende service heeft geleid tot een hoge klanttevredenheid.

We zijn trots op de positieve feedback die we van onze klanten ontvangen en streven er voortdurend naar om onze diensten verder te verbeteren. Heb je vragen of suggesties, neem dan contact met ons op.

Track and Trace: altijd op de hoogte

Zodra je bestelling bij het vervoersbedrijf is aangeboden, sturen we je een e-mail met een track and trace-link. Met deze link kun je de voortgang van je pakket volgen en op de hoogte blijven van de geschatte bezorgdatum. Zo ben je altijd op de hoogte van waar je pakket zich bevindt en wanneer je het kunt verwachten.

Retourneren: tevredenheidsgarantie

Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop, begrijpen we dat het soms kan gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent. Daarom bieden we een retourmogelijkheid aan. Als je om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent met je bestelling, kun je contact met ons opnemen en helpen we je graag verder. Samen zorgen we ervoor dat je uiteindelijk tevreden bent met je aankoop.

Nog vragen?

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Ga naar ons contactformulier.