Wie is Steven Verhorst

Over Steven

Steven is een enthousiaste schrijver en verteller die zijn talenten combineert met zijn christelijke overtuigingen. “Schrijven en vertellen van verhalen is voor mij een mooie manier om menselijke ervaringen en inzichten te delen. Ik hou ervan complexe dingen eenvoudig over te dragen.”

Steven houdt beide voeten op de grond en schrijft daarom graag over praktische situaties. Hij beschrijft graag herkenbare, alledaagse problemen waarmee mensen worden geconfronteerd.

Als schrijver en verteller wil Steven authentiek en eerlijk zijn over uitdagingen die we allemaal wel kennen, zoals twijfel en teleurstelling, ziekte en verlies en rouw, terwijl hij ook de hoop en de kracht van het geloof benoemt.

 

Hij is daarbij niet bang om pittige onderwerpen aan te snijden en nieuwe ideeën en concepten uit te werken. Voor hem is het belangrijkste dat hij zijn publiek kan raken en inspireren, ongeacht hun achtergrond of overtuigingen.

Steven:
“Verhalen zijn bruggen die ons verbinden, inspireren en veranderen.”

Al met al is Steven een gepassioneerde en creatieve schrijver en verteller, die zijn overtuigingen op een realistische en toegankelijke manier weet te integreren in zijn verhalen. Door zijn praktische insteek slaagt hij erin om een breed publiek aan te spreken en te inspireren.

Steven Verhorst
Serie Eindtijd, 3 romans, Aanbieding

Schrijver

Waarom schrijven?

Steven is een verteller. Hij spreekt en geeft cursussen. Waarom is hij gaan schrijven?

Eigenlijk schrijft Steven al jaren. Zijn afstudeerproject (uitgegeven in boekvorm: Zorg voor wie langer rouwt) is uitverkocht, maar wel als e-book beschikbaar.

Sinds 2020 schrijft hij ook romans. Hij wil de thema’s, die belangrijk voor hem zijn, op een toegankelijke manier voor het voetlicht brengen.