Over Hanneke Westrik

Over Hanneke

De handgemaakte kaarten, die te vinden zijn in deze webshop, worden gemaakt door Hanneke Westrik.

Een persoonlijk tintje voor elke gelegenheid

Welkom bij onze webshop, waar we ook iets speciaals toevoegen aan ons assortiment: de mooie, handgeschilderde kaarten van Hanneke Westrik. Deze unieke kaarten zijn stuk voor stuk met liefde en zorg gemaakt, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid. Of je nu een verjaardag, bruiloft, jubileum, geboorte, afscheid of gewoon een bijzonder moment wilt vieren, de kaarten van Hanneke voegen een persoonlijk tintje toe aan je boodschap.

Hanneke Westrik, artiest

Handgemaakte kaarten

Aquarel

Wat de kaarten van Hanneke Westrik zo bijzonder maakt, is het ambachtelijke proces waarmee ze worden gemaakt. Elke kaart wordt met de hand geschilderd met aquarelverf, wat resulteert in levendige kleuren en een subtiele, artistieke uitstraling. Het gebruik van aquarel zorgt voor een uniek effect, waardoor de kaarten een charmante en authentieke uitstraling krijgen.

Maatwerk en personalisatie

Bij onze webshop geloven we in het toevoegen van een persoonlijk tintje aan elk product. Daarom bieden we ook maatwerk en personalisatieopties voor de kaarten van Hanneke Westrik. Heb je een specifieke tekst of boodschap die je op een kaart wilt hebben? Of wil je een unieke combinatie van twee of meer bestaande kaarten? Geen probleem! We werken graag samen met Hanneke om aan je wensen te voldoen en een kaart te creëren die perfect bij jou en de gelegenheid past.

Voorraad en op bestelling

Hoewel we altijd een selectie van Hannekes kaarten op voorraad hebben, kan het voorkomen dat sommige ontwerpen tijdelijk niet beschikbaar zijn. Dit komt doordat elke kaart met de hand wordt geschilderd en soms wat extra tijd nodig heeft om te voltooien. We streven ernaar om de hoogste kwaliteit te leveren en soms betekent dit dat je even moet wachten op een kaart die speciaal voor jou wordt gemaakt. We verzekeren je echter dat het eindresultaat de moeite waard zal zijn.